Beste Messen Voor Het Fileren Van Vis

Laat het mes het werk doen.

Die regel hoor je in elk kookprogramma op tv, elke keer dat een deskundige kok een demonstratie geeft van de kunst van het fileren van vis.

Laat het mes het werk doen.

Dat is allemaal goed, maar als je op zoek bent naar een mes om mee te vissen, een mes waarop je kunt vertrouwen om het werk te doen als je weet waar je het over hebt, waar ben je dan eigenlijk naar op zoek?

Bij het fileren van vis ben je op zoek naar een handvol verstandige dingen. Je hebt een mes nodig met een fantastisch scherp zwaard, een fantastische grip en een mate van flexibiliteit en kracht wanneer je vlees van bot snijdt, dus je moet het vermogen hebben om precies te voelen wat het mes doet door de grip, om te kunnen om met snelheid, zekerheid en precisie elke vis die je in de keuken tegenkomt te fileren.

Dus hoe kies je een geweldig visfileermes uit de duizenden op de markt?

Laat het mes voorlopig rusten. Laten we het werk voor je doen. Hier zijn de beste messen die momenteel op de markt zijn voor het fileren van vis.

In een haast? Hier.

In een haast?
Dat is onze winnaar!

Onze selectie

Beste Messen Voor Het Fileren Van Vis – Beoordelingen

Mercer is een messenmaker met al lang aanzien. Het is een van de weinige messenmakers uit de culinaire wereld die onmiddellijk naar de winkel gaan. Het heeft zijn reputatie verdiend over tientallen jaren van het produceren van messen waarmee koks kunnen doen wat ze moeten doen, snel, economisch en met minimale productverspilling.

Wat is er zo bijzonder aan het Mercer Culinary Millenia 20 cm smal fileermes?

Om te beginnen zal iedereen je vertellen dat extra centimeters je helpen dingen te doen die je anders niet zou kunnen. Waar de standaard in de branche 15 cm mag zijn, kan een mes van 20 cm je meer reikwijdte, meer ruimte geven om meer te doen met minder inspanning en meer markt.

Ten tweede zorgt het smalle en vlijmscherpe mes voor een bepaalde snede met dit mes, en het zal echt het werk van het fileren voor je doen.

Laten we nu zwaardmaker-technisch worden. Dit is een mes gemaakt van koolstofstaal dat je kracht, duurzaamheid en een zekere mate van weerstand tegen corrosie en vlekken geeft.

Leer je weg door de anatomie van je vis, en dit is eigenlijk het mes dat je wilt fileren met weinig inspanning en grote precisie. Of je nu te maken hebt met zoutwater- of zoetwatervissen, dit kan een mes zijn dat de gewenste sneden maakt en filets met gemak van de botten haalt.

Het handvat is verwijderd van het mes en is gemaakt van een mengsel van Santopreen voor comfort en polypropyleen voor sterkte.

Het handvat heeft wat gewicht, maar je krijgt er geen kramp of vermoeidheid van als je de hele dag vis uitbent en fileert. wees met je vingers uit de buurt.

Het is gemakkelijk schoon te maken en te ontsmetten, voldoet aan de veiligheidsnormen van de National Sanitation Foundation (NSF) en wordt ondersteund door een beperkte levenslange garantie, om het giswerk en de vervangende kosten van uw fileerwerk weg te nemen.

Kortom, als je gewoon een mes wilt hebben om vis mee te fileren, maak er dan deze van. De combinatie van koolstofstaal, balans, flexibiliteit en uitstekende constructie verduidelijkt waarom het een go-to is in de voedingsindustrie en waarom duizenden gebruikers het lovende recensies hebben gegeven.

Op het werk, thuis, als je vis wilt fileren, de Mercer Culinary Millennia is het instrument dat je de hele dag wilt hebben.

  • Japanse stalen constructie met hoog koolstofgehalte
  • Scherpe rand
  • Extra verlengd voor kritisch maar delicaat snijden
  • Sterk in de culinaire wereld
  • Flexibel maar duurzaam
  • Vingerbeschermers en veiligheidsvoorzieningen om de gebruiker te beschermen

nadelen

  • Sommige koks jammeren van beperkte scherpte
  • Anderen beweren dat het snel saai wordt
  • Inclusief geen schede of betalen

Victorinox is gewoon een andere goede naam in de messenwereld, samen met het Fibrox Guru Curved 15 cm uitbeenmes scoort hoog op onze lijst, niet alleen vanwege zijn flexibiliteit en dunheid van het lemmet, maar ook vanwege zijn duurzaamheid en kosten.

Hoewel het een duurder fileermes is in vergelijking met de Mercer, heeft de Victorinox nog steeds een high-end gevoel voor relatief weinig geld.

Net als de Mercer, kom je uit de wereld van koolstofstaal met een Victorinox van 15 cm. Er is hier echter een conische slijping naar de snijkant.

Wie geeft er om een conische molen tot op het snijvlak, toch?

Misschien betekent het dat je een breed breekpunt krijgt, wat zich vertaalt als de kracht om heel dicht bij de botten te snijden, de filets van je vis eruit te halen en precies te laten wat elke professionele kok minimale verspilling zou kunnen eisen.

Verspilling bij het koken betekent meestal geldverlies, een gebrek aan elegantie in uw gerechten en een teken dat u of het mes niet geschikt is voor het werk. De conische molen is de maat en minimaliseert die verspilling.

De flexibiliteit van de Victorinox houdt in dat je hem kunt gebruiken voor een paar vlees- en gevogeltewerkzaamheden, evenals voor vis (wassen en ontsmetten tussen vlees en voedselvergiftiging is voor niemand leuk), vooral voor trimmen en villen.

Zoals bij elk keukenmes dat wordt gebruikt, bevat de Victorinox een vingerbescherming en de greep is ergonomisch ontworpen voor veiligheid en balans. Hij heeft een kiezelstructuur en vingervormen in het handvat als antislipvoorzorgsmaatregel.

Terwijl de Mercer onze eerste plaats inneemt, is de Victorinox meer dan een goed alternatief. Scherp, precies en mogelijk een multifunctioneel uitbeen- en fileermes dan de Mercer, de kans is groot dat de Victorinox uw handige go-to fileermes wordt, juist vanwege die veelzijdigheid in gebruik. Het is ook vaatwasmachinebestendig, waardoor het risico op onopzettelijke schade tijdens het ontsmettingsproces wordt verminderd.

Hoewel Victorinox een levenslange garantie geeft, moet u er rekening mee houden dat deze alleen defecten in materialen of vakmanschap dekt, wat misschien veel minder een garantie is dan u misschien wilt.

  • Constructie van koolstofstaal voor flexibiliteit en duurzaamheid
  • Scherp mes voor het uitbenen van vlees, gevogelte en vis
  • Conische maling betekent dat u dicht bij het bot kunt komen om minimale verspilling te krijgen
  • Ergonomische handgreep voor langdurig gebruik
  • Vaatwasmachinebestendig voor veilige desinfectie

Een ander multifunctioneel uitbeen- en fileermes, het 15 cm gebogen uitbeenmes van Update International blijft beoordelingen binnenhalen van tevreden gebruikers.

Waar het koolstofstaal van dit Mercer-mes Japans was, gebruikt Victorinox ook beroemd Zwitsers groot koolstofstaal voor zijn messen, het Update International uitbeenmes gebruikt koolstofstaal uit Duitsland, met de eerste twee kan dit een krachtige, scherpe , elastisch fileermes waarmee u tientallen jaren nauwkeurig kunt snijden.

Consumenten waren lovend over de flexibiliteit die dit mes in de keuken brengt, zowel bij vis als als algemeen fileer- en uitbeenmes voor pluimvee en ruwer rood vlees.

De Update International is een stijver mes in vergelijking met veel op onze lijst, wat betekent dat het iets minder vergevingsgezind is bij het beperken van botten op uw vis. Maar door die grotere stijfheid kan het ook dienst doen als uitbeenmes voor het sterkere rood- en wildvlees, waarin ook veel flexibiliteit actief lastig kan zijn en het mes in gevaar kan brengen.

Het handvat ligt lekker in de hand, hoewel het niet zo ergonomisch verantwoord is in vergelijking met de eerste twee messen op de lijst.

Het Update International 15 cm mes is opgenomen van de NSF vanwege het gemak van ontsmetting, en hoewel het geen fabrieksgarantie bevat, is het een zeer budgetvriendelijk fileer- en uitbeenmes waarvan je er een paar zou kunnen gebruiken als back-up in je messenlade in het geval van een stijver mes om een bijzonder dikke vis te krijgen, of zelfs in het geval van dikkere stukken vlees, waarmee ofwel de Mercer samen met de Victorinox zou kunnen worstelen.

  • Zeer scherp mes
  • Stijfheid van het mes betekent dat het echt multifunctioneel is!
  • Prijs zeer goedkoop mes
  • NSF opgenomen
  • Stijfheid betekent minder flexibiliteit bij het fileren
  • Beheren is minder beveiligingsbewust dan sommigen

Het Rapala 4 Soft Grip fileermes heeft zowel fans gewonnen vanwege zijn handvat als vanwege zijn snijkant.

Dat gezegd hebbende, er is weinig om over te kibbelen als het gaat om de kwaliteit of prestaties van de Rapala-mesrand. Het bedrijf maakt alleen een bijzonder kenmerk van de softgrip op dit specifieke model, waarmee je urenlang kunt fileren zonder zelfs maar kramp of stijfheid in je fileerhand te krijgen.

Rapala staat bekend om het produceren van scherpe, flexibele lemmeten, welk mes geen uitzondering is dat het verkrijgbaar is in een variant van 4, 6, 7,5 en 23 cm, waarmee je niet alleen de controle in je handen hebt, maar je ook een visspecifieke collectie kunt samenstellen als je de behoefte voelt, kies dan de ideale maat mes voor de ideale visfileertaak.

Terwijl de langere bladen u een meer intuïtieve lange reikwijdte over het skelet geven, bieden de kortere bladen, zoals de 10 cm, een grote flexibiliteit en zekerheid van snijrand, vooral bij het omgaan met kleine tot middelgrote vissen.

Natuurlijk, probeer een mes van 10 cm te gebruiken met een reuzenbaars of een steur en misschien kom je terug, maar de 10 cm heeft het gevoel een direct verlengstuk van je hand te zijn voor nauwkeurig, snel fileren.

Dus beheren? Het is gevormd en gestructureerd om je een zachte grip te geven, behalve om de controle te vergroten en slippen te voorkomen. Het lijkt licht in de hand, wat minder krampen en handvermoeidheid betekent bij langdurig gebruik dan sommige hardere handvatten.

En natuurlijk is de handgreep voorzien van een beschermkap.

Ongebruikelijk voor de messen op onze lijst tot nu toe, bevat de Rapala4 een schede voor beschermde opslag of transport, waardoor hij veilig zowel binnen als buiten de keuken kan worden gebruikt. en strippen zoals in de keuken.

Nogmaals, er is hier een flexibiliteit die meerdere aankopen ondersteunt, één voor de tacklebox, één voor je la, en als de twee elkaar nooit ontmoeten, is er geen slechte zaak.

  • Easy-grip beheer maakt langdurig gebruik pijnloos
  • Scherp mes
  • Selectie van bladlengtes om uit te kiezen:
  • Multifunctioneel sommige gebruikers gebruiken dit mes zelfs voor herten

nadelen

  • Sommige gebruikers melden problemen met roest
  • Anderen vermelden dat het gevest niet correct is bevestigd en daarom onhygiënisch is

De Dalstrong Gladiator Series is de BMW onder de messen. De hele collectie is gemaakt van Duits koolstofstaal en is nauwkeurig ontworpen om elke keer dat u ze gebruikt uitstekende resultaten te geven.

Het is dan ook begrijpelijk dat de serie koks heeft laten gapen in de nasleep van de balans, de scherpte, de flexibiliteit en de nauwkeurigheid van zijn eigen messen.

Het fileermes van 18 cm is daarop geen uitzondering. In feite is het 18 cm fileermes als een BMW die ballet aan het doen is, je kunt het gebruiken voor villen, trimmen, fileren, ontbenen, vlinderen en ontkalken.

Je kunt het in de keuken gebruiken als je favoriete fileermes, of buitenshuis om te vissen en zelfs te jagen, om vlees in het wild te fileren en in stukken te snijden. Het wordt geleverd met twee omhulsels, één voor buiten en één voor binnen, om dit meervoudig gebruik aan te moedigen.

Wanneer Duits koolstofstaal gecombineerd wordt met precisietechniek en het maken van bladen, dan is het Dalstrong-assortiment precies wat u krijgt. Met een dikte van slechts 1,5 mm is dit echt een dun mes dat u helpt bij het manoeuvreren door vis en vlees, en het dunne mes helpt u om fijnere filets te krijgen met slechts minimaal werk.

Ondertussen kun je door de taps toelopende punt van de messen tussen grotere botten komen om minimale verspilling van ingrediënten te krijgen, terwijl de geboren en gebouwde visfileer in het hart van zijn staal, het lange, krachtige mes betekent dat je hem kunt gebruiken voor kip, varkensvlees, rundvlees en zelfs sportdieren.

Het heeft een complete tangconstructie, wat betekent dat het sterk en stevig is in gebruik.

Het handvat is gemaakt van pakkahout, gelamineerd en driedubbel geklonken om het lemmet te vormen. Gelamineerd pakkahout absorbeert geen geuren, vlekken of water, zelfs niet na verloop van tijd, terwijl het het mes een meer rustieke, ouderwetse uitstraling en textuur geeft.

Er is een versteviging voor contragewicht, wat betekent dat het mes natuurlijk aanvoelt in de hand, en je in staat stelt om snelle, beslissende sneden te maken die zich vertalen in fijne, exacte sneden en filets.

Terwijl een paar ergonomisch ontworpen fileermessen extra gewicht toevoegen aan hun eigen staal of hun handvaten om het koken van het gewicht te garanderen, heeft het Dalstrong fileermes een uitgesproken ontwerpfilosofie flexibel, lichtgewicht, machinaal exact en vermengt het ouderwetse ambacht van mes- gemaakt met behulp van 21e-eeuwse methoden en technische knowhow, weegt het mes niet meer dan 85 gram.

Dit maakt het een fileermes dat je overal mee naartoe kunt nemen met een uitstekende precisie en delicatesse, naast zijn kracht en uithoudingsvermogen.

Natuurlijk is het een gemakkelijk schoon te maken fileeralternatief, en dankzij de levenslange garantie is het een krachtige investering.

Het Dalstrong fileermes combineert het traditionele en het nieuwe tot een mes dat uitzonderlijke resultaten oplevert.