overlay

Nieuws

Facebookpagina

Facebookpagina

Via http://www.facebook.com/imbbrugge (je kunt de website hiervoor aanklikken) kun je al het nieuws op onze Facebookpagina volgen. Je vindt er ook heel veel foto's van de activiteiten die plaatsvinden op school.
Je hoeft zelf geen Facebookaccount te hebben.
IMB Handelsrichtingen doen mee met de Zuiddag

IMB Handelsrichtingen doen mee met de Zuiddag

Onder de slogan Work for Change hebben onze lln van 5 Kantoor, 5 Boekhouden-Informatica en 5 Secretariaat-talen tijdens de schooluren één dag gewerkt voor een jongerenproject in Venezuela. Hun loon gaat integraal naar dit project. Via de jobbank hebben veel leerlingen een werkplaats gevonden, andere namen letterlijk en figuurlijk "zelf de touwtjes in handen" door zelf een werkplaats te zoeken voor één dag. Zo maken onze leerlingen kennis met een echt bedrijf en draaien ze een dag mee. Helpen in de winkel, helpen de orders controleren... Ze zien hoe het aankoop- of productieproces in een bedrijf verloopt. Andere leerlingen verkiezen dan iets volledig anders zoals bv. een dagje meehelpen in een kinderopvang.
Nieuwe website

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website! Op de valreep voor de zomer presenteren we ons nieuwe gezicht op het internet. Deze website ademt rust uit ... maar we hopen hem snel te vullen met beelden en verhalen van het leven op IMB-Brugge. Tot dan moet u de drive van onze school zoeken op onze Facebookpagina.